Regulamin Projektu: Edukacja promocja i profilaktyka w kierunku działań dla zdrowego serca osób starszych z terenu Gminy Zbąszyń

cover_1_serce-01Niniejszy przedstawiamy Regulamin projektu „Edukacja, promocja i profilaktyka w kierunku działań dla zdrowego serca osób starszych z terenu Gminy Zbąszyń” realizowanego na terenie Gminy Zbąszyń, współfinansowanego z dotacji (nr umowy: RSGG.526.1.18.2017 z dnia 16 lutego 2017 roku) w ramach zadania 2 „Ochrona i Promocja Zdrowia” otwartego konkursu ofert na realizację w 2017 roku, dotyczącego wspierania, zadań publicznych przez organizacje pozarządowe, zgodnie z Zarządzeniem Nr OR.0050.168.2016 Burmistrza Zbąszynia z dnia 16 grudnia 2016 roku.

Realizatorem Projektu jest „Fundacja Ochrona Zdrowia, Opieka i Troska”, z siedzibą: 64-360 Zbąszyń, ul. Na Kępie 3, zrejestrowaną  w Sądzie Rejonowym Poznań – Nowe Miasto i Wilda w Poznaniu, IX Wydział Krajowego Rejestru Sądowego – Rejestr Stowarzyszeń pod numerem KRS 0000560070. Forma prawna: Fundacja, REGON: 361613912, NIP: 7881998461.

Projekt realizowany jest w okresie 11 miesięcy, tj. od 1 lutego do 31 grudnia 2017r. Pliki do pobrania:
Regulamin Projektu POBIERZ
Ankieta POBIERZ